Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nesreća kod Koprivnice

Smrtno stradao u sudaru s traktorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u sudaru koji se u nedjelju dogodio na županijskoj cesti broj 2081 iz smjera Subotice Podravske prema Kuzmincu, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka u ponedjeljak.

Vozač M. M. star 44 godine iz Kutnjaka upravljao je osobnim automobilom marke 'Ford', koprivničke registarske oznake, a u jednom trenutku iz neutvrđenog razloga vozilom je prešao na suprotni dio kolnika te je udario u prednji dio neregistriranog traktora kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač D. K. (1981).

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu

Na mjestu događaja smrtno je stradao vozač automobila M. M., a putnik u automobilu Š. V. (1957) zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, te je hospitaliziran u općoj bolnici Koprivnica. Vozač traktora D. K. zadobio je lake tjelesne ozljede, a pričinjena materijalna šteta cijeni se na oko 25.000,00 kuna, navodi se u priopćenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene