Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Palovcu

Smiljani Srnec produljili istražni zatvor za još dva mjeseca

Zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu, Darko Galić o produljenju istražnog zatvora Smiljani Srnec (Foto: DNEVNIK.hr)
Zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu, Darko Galić o produljenju istražnog zatvora Smiljani Srnec (Foto: DNEVNIK.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu, Darko Galić o produljenju istražnog zatvora Smiljani Srnec (Foto: DNEVNIK.hr) Galerija 1/1 >>
"Do sada još nitko nije ispitan. Za sada je kvalifikacija kaznenog djela ubojstvo, a uvijek postoji mogućnost prekvalifikacije, ovisno o činjenicama koje se utvrde u istrazi", rekao je.

Smiljani Srnec, osumnjičenoj za ubojstvo mlađe sestre Jasmine Dominić, čije je tijelo pronađeno u škrinji u obiteljskoj kuću u Palovcu, za daljnja dva mjeseca produžen je istražni zatvor, potvrdio je za Dnevnik Nove TV Darko Galić, zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu.

Pročitajte i ovo Srnec se rasplakala slušajući presudu Epilog šokantnog slučaja Smiljana Srnec rasplakala se slušajući presudu: Za ubojstvo sestre čiji je leš držala u škrinji nepravomoćno osuđena na 15 godina zatvora! Nastavak suđenja Smiljani Srnec slučaj škrinja Kraj suđenja Smiljani Srnec, čeka se presuda: "Njena tvrdnja da nije ubila sestru ne znači ništa, dokaza je dovoljno"

"Sutkinja istrage je nakon održanog ročišta danas odlučila o produljenju istražnog zatvora za Smiljanu Srnec na zahtjev DORH-a", rekao je Galić.

Argumenti su za produljenje istražnog zatvora postojanje osobitih okolnosti da bi okrivljenica mogla ometati istragu utjecajem na svjedoke i opasnost od ponavljanja kaznenih djela, dodao je Galić.

Rekao je i kako je istraga u ovom slučaju počela te će biti ispitan veći broj svjedoka.

"Do sada još nitko nije ispitan. Za sada je kvalifikacija kaznenog djela ubojstvo, a uvijek postoji mogućnost prekvalifikacije, ovisno o činjenicama koje se utvrde u istrazi", rekao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene