Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sudar i novo radno mjesto

Smijenjen šef zadarske krim policije, objavljeni detalji: Vozio pod utjecajem alkohola, nije bio na dužnosti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik Policijske uprave zadarske Anton Dražina smijenio je s dužnosti voditelja Službe kriminalističke policije jer je u Bibinjama skrivio prometnu nesreću vozeći pod utjecajem alkohola.

Nakon obavljenog razgovora s voditeljem Službe kriminalističke policije načelnik Policijske uprave zadarske Anton Dražina podnio je prijedlog za premještaj na radno mjesto niže složenosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Prometna nesreća u Labinu: U slijetanju vozila s kolnika poginula osoba

"Uvažavajući sve okolnosti događaja, rukovodeći policijski službenik Policijske uprave zadarske s današnjim danom prestaje obavljati poslove voditelja službe u Policijskoj upravi zadarskoj. Nakon okončanja postupka utvrđivanja disciplinske odgovornosti javnost će biti pravodobno obaviještena", objavila je zadarska policija.

U prometnoj nesreći koju je sada već bivši voditelj zadarske kriminalističke policije skrivio u srijedu ujutro u Bibinjama lakše je ozlijeđena mlada vozačica. On nije bio na dužnosti, vozio je automobil iz rent-a-cara.

Osim disciplinske odgovornosti, zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenom osobom bit će i prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene