Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zloporaba položaja

Službenica banke štedišama uzela gotovo milijun kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Štediše Zagrebačke banke u Supetru šalterska službenica (44) iz Bola oštetila je za nešto manje od milijun kuna te ju je policija kazneno prijavila zbog neovlaštene uporabe, prijevare i krivotvorenja službene isprave, doznaje se od splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Policajci Odjela gospodarskog kriminaliteta uhitili su 44-godišnjakinju te utvrdili da je kao odgovorna osoba u banci od 20. kolovoza 2005. do 31. kolovoza 2009. prekoračila ovlasti i neovlašteno u ime štediša banke krivotvorila potpise na potvrdama o transakcijama s deviznih ili kunskih računa.

Pročitajte i ovo Isporuka šeste brze brodice na Braču - 3 Prisustvovao i Beroš Pomorska hitna pomoć doblila šestu brzu brodicu: "Ovo je značajan iskorak u našem javnom zdravstvenom sustavu i tu naš posao ne staje" Snimljene pijavice kod Pule i Brača upaljen žuti meteoalarm VIDEO Opasno vrijeme: Pijavica protutnjala Bračom, druga snimljena kod Pule

Novac koji je podizala, a riječ je o 950.000 kuna, zadržala je za sebe te je tako više štediša oštetila za gotovo milijun kuna. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene