Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šest opisa počinitelja

Pijani očevici ugrozili uhićenje napadača sa zoljom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rješavanje policijskog slučaja zapelo je zbog neočekivanog razloga - svih šest očevidaca bili su pijani! Zagrebačkoj je policiji zbog tog zastoja u obradi dokaza trebalo mjesec i pol dana da pronađe i uhiti jednog 28-godišnjaka.

Taj je 28-godišnjak naoružan ručnim raketnim bacačem 'zoljom' ušao u kafić u naselju Savica Šanci i usmjerio ga prema šanku s gostima, koji su mu oduzeli oružje, ali ga nisu spriječili u bijegu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Užas na jugu Udario dijete pa pobjegao: Policija pronašla vozača koji je skrivio nesreću u Solinu Policija Policija moli pomoć Traže se svjedoci prometne nesreće u Zagrebu: Sudarili se autobus i automobil

Suludi upad osumnjičenika u kafić dogodio se još 12. prosinca, no on je tek ovih dana pronađen i uhićen zbog, kako su rekli u policiji, pijanstva svjedoka. Naime, svih šestero očevidaca bilo je toliko pijano da nijedan od njih nije dao isti opis 28-godišnjaka, čiji identitet nisu znali.

Svatko od njih imao je svoje viđenje događaja, a često su mijenjali svoje iskaze, što je, kako kažu u policiji, otežalo njegovo otkrivanje i uhićenje.

Istraga pokazala da se posvađao s jednim gostom

Policijska istraga pokazala je da se 28-godišnjak posvađao s jednim gostom, nakon čega je izašao iz kafića i vratio se sa 'zoljom' koju je počeo sastavljati i pripremati za pucanje. Tada su se dvojica sa šanka bacila na njega i oduzela mu oružje, a on je pobjegao.

Osumnjičenik je policiji otprije poznat po krađama i zloporabi droga, a sada je prijavljen i zbog dovođenja u opasnost života i imovine te nedopuštenog držanja oružja. Priveden je u istražni centar zagrebačkoga Županijskog suda. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene