Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U blizini Biograda

Slovenac iz gumenjaka pao u more i teško ga ozlijedila elisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vrgadskom kanalu u blizini Biograda u srijedu oko 20 sati četiri turista iz Slovenije iz gumenjaka su pala u more, a jednog je teško ozlijedila elisa izvanbrodskog motora.

Slovenski turisti krenuli su u ribolov u srijedu poslijepodne, a navodno su ispali iz mora kada im je gumenjak okrenuo nešto veći val. Svi su bili pod utjecajem alkohola i evidentirano im je od 0.5 do 2,1 promila alkohola. Do pomorske nesereće je došlo kada je iz gumenjaka voditelj brodice 47-godišbnji S.Z. pao u more u vrijeme dok je upravljao brodicom.

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku... Slovenci na Velebit izvjesili zastavu SFRJ (Foto: Antena Zadar) - 1 UBRZO UKLONJENA Provokacija na Velebitu: Slovenski turisti na najviši vrh postavili zastavu bivše Jugoslavije

>> Policajci spasili život ribiču koji se utapao u Dunavu

Pri padu je zadobio teške tjelesne ozljede glave i kuka. Na brodici su se osim voditelja brodice nalazile još tri osobe 46-godišnji T.A., 48-godišnji M.L. i 48-godišnji B.S., koje su unesrećenog izvukle iz mora, i dovezle do obale, gdje ih je čekala hitna medicinska pomoć', izvjestili su iz ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene