Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajno naišli

Policajci spasili život ribiču koji se utapao u Dunavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pravo vrijeme na pravom mjestu našla su se dvojica graničnih policajaca PP Dalj Đorđe Lekić i Mirko Fekete te spasili od utapanja 69-godišnjeg ribiča iz Dalja.

Oni su jučer oko 13:30 sati, dok su bili na dužnosti, s mosta koji premošćuje kanal koji povezuje Erdutski dunavac s otvorenim tokom rijeke Dunav uočili na sredini kanala muškarca koji pokušava isplivati na obalu. Kada su vidjeli da muškarac ne može isplivati i da ih zove u pomoć, potrčali su prema njemu. Mirko Fekete je zatim skočio u rijeku, doplivao do njega i izvukao ga na površinu vode, izvijestila je PU osječko-baranjska.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Teška nesreća Lavina u Švicarskoj odnijela tri života: Ne zna se ima li i nestalih

>> 'Mrtvac' na Dravi bio je samo mrtav pijan s 4,72 promila alkohola

Nakon nekoliko trenutaka Fekete je uspio s 69-godišnjakom doplivati do obale gdje ga je s drugim kolegom izvukao iz rijeke. Nakon toga su ga polegli na bok, a kada mu se stanje stabiliziralo ponudili su mu liječničku pomoć koju je muškarac odbio s obzirom da se osjećao dobro. On je kasnije ispričao policajcima kako je lovio ribu i kada ju je htio ubaciti u takozvanu mrežu čuvaricu, izgubio je ravnotežu i naglavačke upao u rijeku te zaronio pod vodu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene