Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slatina: Uhićeni pedofili koji su iskorištavali djevojčice s poteškoćama u mentalnom razvoju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica pedofila s područja Slatine u dobi od 61, 52 i 49 godina uhićena su jer se osnovano sumnja da su bludničili i seksualno iskorištavali tri djevojčice stare 14, 17 i 19 godina, izvijestila je jutros Policijska uprava Virovitičko-podravska.

Trojica muškaraca su od 11. lipnja prošle godine do kraja ožujka ove godine u više navrata nad djevojčicama počinili kaznena djela bludničenja, podvođenja, spolnog snošaja s djetetom i zadovoljavanja pohote pred djetetom.

Pročitajte i ovo Velika akcija policije - 2 Detalji akcije protiv dječje pornografije Policija otkrila detalje kako predatori mame djecu: Za sadržaj zlostavljanja plaća se i u kriptovalutama Slika nije dostupna Devet Kanađana uhićeno zbog pedofilije

Djevojčice su iz jedne obitelji, sve tri imaju poteškoća u mentalnom razvoju, a nisu bile smještene u odgovarajuću ustanovu. Zbog zaštite privatnosti djece policija nije iznijela druge podatke.

Dvojica pedofila, 52-godišnjak i 49-godišnjak, privedeni su nakon kriminalističke istrage u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru dok je 61-godišnjak pušten da se brani sa slobode.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene