Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U mjestu Bibinje jučer oko 11 sati, u kuću kod 89 godišnjakinje su došle dvije osobe koje su nudile na prodaju odjevne predmete. Tom prilikom jedna ženska osoba je iskoristila priliku (slaba pokretnost) te iz džepa starice izvukla novčanik sa oko 2.500 kuna.


Nakon što je oštećena pozvala u pomoć svog sina, bezobrazna pljačkašica je vratila novčanik i oko 400 kuna, a ostatak je zadržala za sebe i udaljila se iz kuće.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije - 7 Šef sisačko-moslavačke policije o dojavama da ima krađa na razrušenom području: "Sve smo ih provjerili i utvrdili da nisu točne" Dokumenti, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Dvojica policajca i odvjetnica uhićeni u velikoj akciji USKOK-a: Krivotvorili dokumente strancima kako bi ušli u Hrvatsku

Nedugo nakon toga uhićena je ženska osoba, a provedenom kriminalističkom obradom je utvrđeno da se radi o 48 godišnjakinji iz Pitomače, kod koje je pronađen novčani iznos od 2.100 kuna i koji je vraćen vlasnici, a protiv pljačkašice je podnesena kaznena prijava.