Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska policija pronašla je hladnokrvnog ubojicu 74-godišnje Ane Vuković koja je ubijena 26.-stog siječnja. Osumnjičili su njezina 46-godišnjeg sina, koji je popodne priveden u istražni centar županijskog suda u Splitu.


Sin nije priznao, no policija ga je povezala s ubojstvom na temelju tragova pronađenih na mjestu zločina i vještačenja. Pronađen je između ostalog i njegov otisak prsta koji ga povezuje i s mjestom i sa samim činom ubojstva, no vatreno oružje nije pronađeno, a policija za sada ne govori o motivima.

Vezani članci Koronavirus Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu Zlostavljanje, ilustracija Šokantan zločin u Splitu: Majka iz pakla silovala vlastitog sina, osuđena je na nepunih pet godina zatvora

S majkom je inače imao ugovor o doživotnom uzdržavanju po kojem mu nakon njezine smrti pripada stan u kojem su živjeli. 'Možemo samo pretpostavljati njegove motive', kratko je izjavio Neno Gudelj, načelnik odjela općeg kriminaliteta PU splirtsko-dalmatinske.