Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacio ju u kadu

Split: Sin osumnjičen da je s dva hica ubio majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija pronašla je hladnokrvnog ubojicu 74-godišnje Ane Vuković koja je ubijena 26.-stog siječnja. Osumnjičili su njezina 46-godišnjeg sina, koji je popodne priveden u istražni centar županijskog suda u Splitu.

Sin nije priznao, no policija ga je povezala s ubojstvom na temelju tragova pronađenih na mjestu zločina i vještačenja. Pronađen je između ostalog i njegov otisak prsta koji ga povezuje i s mjestom i sa samim činom ubojstva, no vatreno oružje nije pronađeno, a policija za sada ne govori o motivima.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina

S majkom je inače imao ugovor o doživotnom uzdržavanju po kojem mu nakon njezine smrti pripada stan u kojem su živjeli. 'Možemo samo pretpostavljati njegove motive', kratko je izjavio Neno Gudelj, načelnik odjela općeg kriminaliteta PU splirtsko-dalmatinske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene