Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Junak o kojem priča cijeli Šibenik

Spasio ženu i djecu iz gorućeg automobila: Nisam heroj, sad će me prijatelji zafrkavati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potez mladog Šibenčanina oduševio je očevice događaja. On kaže da je napravio ono što bi svaki normalan čovjek napravio.

Hrabri Šibenčanin spasio je ženu i dvoje djece iz groućeg automobila koji je u srijedu ujutro planuo u vožnji blizu šibenske bolnice.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Ilustracija Nesreća u susjedstvu Požar izbio u bolnici u Zlatiboru: Vatrogasci morali evakuirati pacijente, među njima i deseci djece

Kada je uočio požar zaustavio je automobil koprivničkih registracija i krenuo gasiti vatru aparatom za gašenje. Junak koji je oduševio očevice događaja, nakon toga je otišao s mjesta događaja.

Supružnici na Slavonskoj aveniji poginuli nakon prolaska kroz 'crveno'

'Hrabro, odvažno, on je s tim aparatićem za gašenje obuzdao vatru koja je sukljala jako blizu rezervoara Punta, čučnuo da provjeri ima li plamena ispod automobila, a kad se uvjerio da više nema opasnosti, zagrlio je jednu od putnica, dao 'pet' rukom nekom čovjeku koji se tu zatekao i mrtav, hladan, sjeo u svoj automobil i otišao. Kakav kralj!', rekao je zaposlenik Opće bolnice.

'Žena me zagrlila. Malo san je utješija i iša ća'

Do hrabrog 28-godišnjeg vodoinstalatera iz Šibenika došao je portal Šibenik.in. Poručio im je da je napravio ono što bi svaki normalan čovjek napravio. Kada je vidio da su se svi ukipili odlučio je regirati i ugasiti požar.

'Žena iznutra me zagrlila, malo san je utješija i iša ća. Nema se tu šta pričati. Nisam ja nikakav heroj, samo će me sad zafrkavati svi prijatelji', rekao je šibenski junak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene