Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Zagrebu

Supružnici na Slavonskoj aveniji poginuli nakon prolaska kroz 'crveno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na Slavonskoj aveniji poginuo je mladi bračni par nakon što je 29-godišnji vozač prošao kroz 'crveno' i u velikoj brzini BMW-om udario u rubnik te sletio s ceste.

Zagrebačka policija izvijestila je da su 29-godišnji vozač i osam godina mlađa putnica smrtno stradali na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba

Supružnici su BMW-om zagrebačkih registracija vozili Ulicom Ljudevita Posavskog prema jugu, a dolaskom do raskrižja sa Slavonskom avenijom i Ulicom Mije Haleuša na semaforu se upalilo crveno svjetlo.

 

Osijek: Vozilo Hitne pomoći sudarilo se s nekoliko auta

No, vozač nije stao nego je kroz 'crveno' ušao u raskrižje, prednjim kotačima naletio na rubni kamen sa jugozapadne strane te sletio s kolnika na meki teren.

Automobil se ni tada nije zaustavio nego je udario u metalne stupiće, a potom i betonski potporni stup nadvožnjaka Slavonske avenije, kažu u policiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene