Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Preminula 28-godišnjakinja

Šestorica uhićena zbog ilegalnog prebacivanja preko granice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo je kriminalističko istraživanje nad petoricom osoba osumnjičenih za ilegalno prebacivanje 28-godišnje državljanke BiH u Rh, koja je tijekom akcije preminula.

Nesretna 28-godišnjakinja, a kojom je bio sin, preminula je u blizini graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo, izvijestila je PU ličko-senjska. Bosanski mediji jučer su izvještavali da se žena smrzla.

Pročitajte i ovo Otkrivena marihuana na granici s BiH - 1 32-godišnjak uhićen FOTO Policija na granici s BiH zaustavila čovjeka s velikim kovčegom, kada su ga otvorili imali su što i vidjeti Slika nije dostupna Granični prijelaz Izačić Smrznula se pri ilegalnom ulasku u RH s malim djetetom

>> Smrznula se pri ilegalnom ulasku u RH s malim djetetom

Policija navodi da je dijete pronašla u Sesvetama, kamo ga je odveo 55-godišnji Zagrepčanin. Dijete su preuzeli djelatnici Centra za socijalnu skrb Zagreb, a točan uzrok smrti njegove majke pokazat će obdukcija. Uz kaznenu prijavu, jučer su 55-godišnjak iz Zagreba i 40-godišnjak iz Sesveta privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu. Ostale četiri osobe uhićene su na području BiH.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene