Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić koji je jučer provalio u biračko mjesto u Šibeniku to je, prema priopćenju policije, učinio jer je 'prostorije 'Doma' koristio za druženja već duži niz godina'.


Dovršena je kriminalistička obrada provale u prostorije biračkog mjesta u Šibeniku, izvijestila je PU šibensko – kninska. Osumnjičeni 21-godišnjak iz Šibenika dan prije izbora oko pola sedam iz obiteljske je kuće uzeo ručnu pilu s kojom je ispilio lokot na ulaznim vratima biračkog mjesta u 'Domu' u Mandalini u ulici Milice i Turka u kojem se zadržao kratko, a potom se vratio kući.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković iz Zadra poručio: "Očekujem od dežurnih dušebrižnika i moralizatora da reagiraju na diskriminaciju i govor mržnje" Iskapanja kod crkve sv. Frane u Šibeniku - 5 Na šibenskom groblju otkrili više od 600 lubanja, ali i cijelih kostura: "Pretpostavljamo da ih uokolo ima još jako puno"

Tijekom noći vratio se na biračko mjesto sa 26-godišnjakom . Kemijskom je olovkom šarao po zidu, uzeo je dva glasačka listića na kojima je zaokružio jedan broj te ih vratio na isto mjesto. Kada je izašao iz prostorije s drugim mladićem stavio je lokot pronađen na biračkom mejstu na bravu ulaznih vrata i zalijepio ga selotejpom.

Policija navodi kako je motiv ovog kaznenog djela činjenica da su osumnjičeni prostorije 'Doma' koristili za druženja posljednjih nekoliko godina. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.