Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena obrada

S prijateljem provalio na biračko mjesto jer su im uzurpirali prostor za druženje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić koji je jučer provalio u biračko mjesto u Šibeniku to je, prema priopćenju policije, učinio jer je 'prostorije 'Doma' koristio za druženja već duži niz godina'.

Dovršena je kriminalistička obrada provale u prostorije biračkog mjesta u Šibeniku, izvijestila je PU šibensko – kninska. Osumnjičeni 21-godišnjak iz Šibenika dan prije izbora oko pola sedam iz obiteljske je kuće uzeo ručnu pilu s kojom je ispilio lokot na ulaznim vratima biračkog mjesta u 'Domu' u Mandalini u ulici Milice i Turka u kojem se zadržao kratko, a potom se vratio kući.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Tijekom noći vratio se na biračko mjesto sa 26-godišnjakom . Kemijskom je olovkom šarao po zidu, uzeo je dva glasačka listića na kojima je zaokružio jedan broj te ih vratio na isto mjesto. Kada je izašao iz prostorije s drugim mladićem stavio je lokot pronađen na biračkom mejstu na bravu ulaznih vrata i zalijepio ga selotejpom.

Policija navodi kako je motiv ovog kaznenog djela činjenica da su osumnjičeni prostorije 'Doma' koristili za druženja posljednjih nekoliko godina. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene