Obavijesti Video Pretražite Navigacija

S Domovinskog mosta ukraden materijal vrijedan 300.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S gradilišta Domovinskog mosta, čije se puštanje u promet do sada više puta odgađalo, od sredine ožujka ukradene su metalne ploče, poklopci šahtova, matice i vijci vrijedni nekoliko stotina tisuća kuna, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Policija je izvijestila da je nepoznati lopov ili više njih iz kanalizacije u dužini od četiri kilometra ukrao "36 poklopaca šahtova, 255 inox obujmica s maticama i vijcima, dvije ovalne inox ploče i 680 komada matica i vijaka za ovalne ploče".

Pročitajte i ovo Božo Petrov "Izbrisat će Hrvate" Petrov se obrušio na HDZ: "Protiv smo da se Hrvate šalje u inozemstvo, a dovodi svjetsku sirotinju" Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

Metalni dijelovi ukradeni su iz kanalizacije između Jakuševca i
Velike Kosnice, na spoju Domovinski most, koja još nije u funkciji.

Kradljivci će plijen najvjerojatnije pokušati unovčiti prodajući ga kao metalni otpad.

"Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna, a vrijednost otuđenog kao sekundarne sirovine nekoliko desetaka tisuća kuna", navode u policiji.

Predstavnik oštećene tvrtke Zagrebačke otpadne vode medijima je izjavio da je šteta procijenjena na oko 300 tisuća kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene