Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rumunj u Kutini

HTIO JE OPROST Policajcima u auto ubacio 20 eura mita, uhićen i prijavljen USKOK-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
40-godišnji Rumunj mislio je da će bacanjem 20 eura u policijski auto zaraditi oprost nakon što se zaustavljen zbog prebrze vožnje.

Kako bi mu 'oprostili' prebrzu vožnju i tehničku neispravnost kamiona 40-godišnji Rumunj pokušao je podmititi kutinske policajce, ubacivši im u policijsko vozilo 20 eura, no umjesto 'oprosta' je uhićen i kazneno prijavljen Uskoku.

Sisačko-moslovačka policija u petak je priopćila da su prometni policajci u srijedu navečer kod Kutine zbog prebrze vožnje zaustavili kamion s prikolicom rumunjskih registracija, koji je vozio 40-godišnji Rumunj.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Osim prekoračenja dopuštene brzine, policajci su utvrdili i da mu je kamion tehnički neispravan, na što im je Rumunj u zamjenu za neprocesuiranje prekršaja ponudio mito od 20 eura, koje je potom ubacio u policijsko vozilo.

Pritom je pokušao uzeti svoje dokumente, u čemu su ga policajci spriječili te ga uhitili i Uskoku kazneno prijavili za davanje mita. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene