Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jarbol dodirnuo dalekovod

Rovinj: Troje turista ozlijeđeno u udaru struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje njemačkih državljana ozlijeđeno je u kampu Valalta u Rovinju zbog udara električne energije, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Policijskim očevidom utvrđeno je kako su u srijedu, oko 18,50 sati, 43-godišnji muškarac, 42-godišnja žena i 10-godišnje dijete, njemački državljani, zemljanim putem koji ide preko kampa nosili čamac, čiji je jarbol u jednom trenutku dodirnuo vodič strujnog dalekovoda od 35 KW. Prilikom udara električne enrgije troje državljana Njemačke je ozlijeđeno, navodi policija.

Majka i dijete su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u pulsku Opću bolnicu Pula gdje je utvrđeno da su lakše ozljeđeni, dok je 43-godišnjak zbog težih ozljeda prevezen u KBC Rijeka. Ondje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede, odnosno opekline drugog i trećeg stupnja na više od 50 posto tijela. (HIna)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istarski turistički centar Šampion hrvatskog turizma ni ovog puta nije podbacio: Do kraja rujna očekuju više od 3,2 milijuna noćenja, a ove su se sezone nadmašili sva očekivanja Odette Sapač, direktorica TZ Rovinj ŠEFICA TZ-A OTKRIVA Istarski šampion turizma noćas će prijeći dva milijuna noćenja: ''Vratili smo se na vrijeme kada se tražio krevet više''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene