Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iako zavezan

Rotvajler napao i izgrizao djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu obiteljske kuće u Starogradačkom Marofu kod Virovitice u subotu oko 18 sati pas je napao i teže ozlijedio trogodišnju djevojčicu.

Nakon što su roditelji ostavili svoju kćerku na čuvanje baki i prabaki djevojčica se igrala u dvorištu, a potom je krenula za bakom Mirjanom Tičarić u drugo dvorište u kojemu se nalazio pas rotvajler Astor, koji je bio zavezan, piše Večernji list. Djevojčica je išla za bakom kada je odjednom počela vrištati.  'Dok sam se okrenula Astor ju je već srušio i počeo gristi. Uhvatila sam lanac i odvlačila psa od djeteta koje je ležalo na travi, a onda mi je u pomoć pritrčala i majka', rekla je Večernjem šokirana baka Mirjana Tičarić. Baki i prabaki trebalo je 20-ak minuta da dijete potpuno obrane od psa. Roditelji su potvrdili da djevojčica nije u životnoj opasnosti, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Za napade pasa uglavnom je kriv:

  • Pas
  • Vlasnik

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene