Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je nakon kriminalističke istrage utvrđena osnovana sumnja da su dvojica mladića pretukla vozača gradskog autobusa.


Dvojica Riječana u dobi od 18 i 20 godina, utvrdila je policija, u subotu, 26. veljače, oko 22 sata napala su 45-godišnjeg vozača autobusa na okretištu gradskog autobusa linije 6 u Kvaternikovoj ulici.

Nasilnici su ušli u gradski autobus i pokušali udariti vozača koji je bio na vozačkom sjedištu. On ih je tada uspio izgurati iz autobusa pa su kamenom razbili staklo na vratima autobusa, ušli u autobus i bacili kamen u glavu vozača. Potom su ga udarali rukama i nogama i teško ga ozlijedili.

Prijavljeni su Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci zbog kažnjivih djela nanošenja teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari. (Hina)

Vezani članci Uhićen bivši gradonačelnik Čakovca, Stjepan Kovač Kovača odveli nakon pretresa, Posavec doveden na ispitivanje: Otkrivamo kako je džoging došao glave županu Autobus je u Osijeku propao u rupu u Ulici kralja Petra Svačića - 2 Vozač autobusa koji je propao u rupu za DNEVNIK.hr: "Vozim 30 godina i ovo još nisam doživio"