Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon što ih je izgurao van

Rijeka: Pretukli vozača gradskog autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je nakon kriminalističke istrage utvrđena osnovana sumnja da su dvojica mladića pretukla vozača gradskog autobusa.

Dvojica Riječana u dobi od 18 i 20 godina, utvrdila je policija, u subotu, 26. veljače, oko 22 sata napala su 45-godišnjeg vozača autobusa na okretištu gradskog autobusa linije 6 u Kvaternikovoj ulici.

Nasilnici su ušli u gradski autobus i pokušali udariti vozača koji je bio na vozačkom sjedištu. On ih je tada uspio izgurati iz autobusa pa su kamenom razbili staklo na vratima autobusa, ušli u autobus i bacili kamen u glavu vozača. Potom su ga udarali rukama i nogama i teško ga ozlijedili.

Prijavljeni su Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci zbog kažnjivih djela nanošenja teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari. (Hina)

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Prometna nesreća kod Venecije Autobus smrti Vozač autobusa uoči nesreće objavio selfie, poznato i što pokazuju snimke, a očevici tvrde: "Nije bilo smisla da to napravi"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene