Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljski obračun

Razdvajao sinove, mlađi mu zabio nož u leđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svađi koja je prerasla u fizički obračun između dvojice braće, stradali su njihovi otac i majka.

U pokušaju da razdvoji sinove, u subotu oko 20 sati u stanu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, 42-godišnji otac zadobio je ozljede opasne po život nakon što ga je mlađi sin ubo nožem, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj.Dvojica braće, 20-godišnji A.P. i 22-godišnji S.P. posvađali su se jer je stariji prigovarao mlađemu da se kreće u društvu sklonom alkoholu, koje nije primjereno za njega. U jednom je trenutku stariji brat pokušao izaći iz stana, a za njim je kuhinjskim nožem krenuo mlađi. Tada su ih u sukobu pokušali spriječiti 43-godišnja majka i 42-godišnji otac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušaj ubojstva Uključio se u noćnu svađu na ulici pa izvukao nož i ubo muškarca Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Policija objavila fotografiju Traje velika potraga za napadačem nakon krvavog sukoba u Solinu: Reporter Dnevnika Nove TV o detaljima napada

Majka se, pokušavajući oduzeti nož sinu, slučajno ubola u podlakticu i teško ozlijedila, a kada se između njih ispriječio otac, mlađi ga je sin ubo u leđa i probio pluća. Majka je unatoč ozljedi i dalje pokušala smiriti mlađeg sina, te ga je obujmila oko struka. To je iskoristio stariji brat, oduzeo mu nož, te pozvao policiju i hitnu pomoć.

Majci je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, a otac je prevezen u bolnicu Jordanovac. Kriminalističko istraživanje nad dvojicom braće je u tijeku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene