Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKUŠAO IH UBITI

PULSKI MONSTRUM Bacio svoja dva psa s visine od deset metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bešćutni Puljanin u dva je navrata u kamenolomu Stoja pokušao usmrtiti svoje pse. Uhvaćen je i zaradio je kaznenu prijavu.

Pulska je policija priopćila kako su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 36-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela ubijanje ili mučenje životinja.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

Sumnjiči ga se da je sredinom veljače odveo u šetnju svog psa pasmine bull terijer te ga je pokušao usmrtiti tako da ga je u kamenolomu na Stoji bacio s visine od oko deset metara.

Svog drugog psa pasmine pitbull pokušao je usmrtiti 9. listopada, također u kamenolomu na Stoji, kada ga je prvo udario prikladnim predmetom, a potom ga je bacio s visine od oko deset metara, navedeno je u priopćenju PU istarske.

Oba psa pronašli su ozlijeđene prolaznici te su ih zbrinule udruge za zaštitu životinja. Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, izvijestili su iz policije.

"Dante je pronađen krvav, prestrašen i gladan. Odmah je odvezen veterinaru gdje su rane sanirane i gdje je detaljno pregledan. On je još beba od svega 7-8 mjeseci i od sada zaslužuje samo najbolje.

Ono što nas svaki put ostavi bez daha je spremnost životinje da čovjeku da još jednu priliku. Dante je prvi dan bio totalno izgubljen, prestrašen i nemoćan. Nije znao šta je to topla ljudska ruka, kako hodati po pločicama/parketu... ništa. Nakon svega 3 dana on je 10 puta bolje.

Sada svoje dane provodi u društvu još nekoliko pasa našeg stričeka čuvalice i maca. Ono najgore je iza njega", napisali su na svojoj Facebook stranici volonteri pulske udruge Ruka šapi

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene