Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugrožavali prolaznike

Pula: Trojica mladića pucali iz zračne puške

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulska policija uhvatila je trojicu mladića koji su jučer pucali iz zračne puške u krugu Arheološkog muzeja Istre u Puli.

Nakon što je jučer oko 18 sati zaprimila dojavu zaštitara Arheološkog muzeja da tri osobe pucaju unutar kruga muzeja, policija je dolaskom u dvorište muzeja zatekla dvojicu 22-godišnjaka i jednog 20-godišnjaka iz Pule kako pucaju iz zračne puške, a pronašli su i kutiju s oko 200 komada zračnog streljiva.

Budući da su mladići pucali na mjestu gdje mogu ugroziti slučajne prolaznike, odnosno na mjestu koje nije strelište niti je određeno kao mjesto za vježbe gađanja iz sportskog naoružanja, protiv njih slijedi podnošenje optužnog prijedloga radi počinjenja prekršaja iz Zakona o oružju, priopćila je danas policija. (Hina)

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene