Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Pucnjava u Kaštel Sućurcu: Nastrijeljeni 28-godišnjak prebačen u bolnicu, djevojka ga namamila SMS-om?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Težina njegovih ozljeda još nije poznata, rekli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske..

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske javili su da je u utorak oko 21:10 u Kaštel Sućurcu iz vatrenog oružja pucano u 28-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Pucnjava u Charlotteu Sjeverna Karolina Pucnjava u SAD-u: Na policajce na zadatku otvorena vatra, trojica ranjena, jedan ubijen?

Ozlijeđeni mladić sam je zatražio pomoć u mjesnom Domu zdravlja, nakon čega je prevezen u bolnicu, rekli su za DNEVNIK.hr iz PU splitsko-dalmatinske. Težina njegovih ozljeda još nije poznata.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, napadnuti 28-godišnjak je J.Č., Kaštelanin koji je i nedavno također došao na hitnu pomoć zbog prostrijelne rane iz vatrenog oružja.

Po neslužbenoj rekonstrukciji događaja, J.Č. je navodno dobio SMS od ženske osobe koja ga je pozvala da se nađu u Kaštel Sućurcu. Kad je došao na dogovoreno mjesto, kraj njega su prošla dvojica muškaraca na skuteru te je jedan izvadio pištolj i zapucao na njega.

U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, po čijem će okončanju biti poznato više detalja o ovom događaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene