Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio ga mladić

Psa zatvorili u kućicu i ostavili ga da ugine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rocky, pas mješanac, ne bi preživio torturu vlasnika koji su ga zatvorili u pseću kućicu i zabarikadirali mu izlaz da nije bilo mladića koji se školuje za veterinara koji ga je spasio.

Nevjenčani supružnici, 35-godišnja M. R. i 30-godišnji S.T. u svibnju ove godine na zagrebačkom Trnju zatvorili su Rockyja u pseću kućicu i ostavili mu kekse i malo vode te izlaz zatvorili daskama, piše Jutarnji list. Pas bi najvjerojatnije umro da ga nije pronašao mladić koji ga je oslobodio, nahranio ga, dao mu vode i pozvao Udrugu za zaštitu životinja. Oni su psa udomili kod druge obitelji, a nakon pet mjeseci protiv nevjenčanih supružnika podignuta je kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog zlostavljanja životinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osuđena je Monstruozna majka zatvarala sina u pseći kavez i mučila ga skoro do smrti: "Htjela sam ga lijepo odgojiti" Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju"

Supružnici su ispričali drugačiju priču. Tvrde kako je došlo do nesporazuma i kako pas nije bio zarobljen, navodi Jutarnji list. Kažu da su prijave povučene i da će im psa vratiti. Na objašnjenje da je pas već udomljen i da je protiv njih podignuta kaznena prijava, M.R. je promijenila priču i rekla kako to uopće nije njihov pas. Tvrdi da je to pas njezinog supruga koji je živio na selu i koji voli slobodu i zelene livade. Dodala je kako će dobiju li Rockyja nazad, odvesti na selo gdje mu je i mjesto.

 

 

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene