Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Prometna nesreća na istoku Hrvatske: Automobil sletio s ceste, jedna osoba prevezena u bolnicu

Opća županijska bolnica Požega
Opća županijska bolnica Požega Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Na požeškom području dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradala jedna osoba.

Osobni automobil sletio je u mjestu Zagrađe oko 15:20 te je jedna osoba kolima hitne pomoći prevezena u Opću županijsku bolnicu u Pozegi, a više detalja bit će poznato nakon dovršetka očevida.

Pročitajte i ovo Milijuni plastičnih peleta naplavili španjolske obale Zabrinutost raste VIDEO/FOTO Ekološka katastrofa: Milijuni plastičnih peleta naplavili obalu Sredozemlja

Nastavak je to nesretnog niza na hrvatskim prometnicama, na kojima su proteklog vikenda poginule tri osobe, a policija je zabilježila više od 3000 prekršaja, od čega više od trećine otpada na prebrzu vožnju.

Od najtežih prekršaja policija je osim 1025 slučajeva prebrze vožnje zabilježila 284 slučaja vožnje pod utjecajem alkohola, 376 nekorištenja sigurnosnog pojasa te 158 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela tijekom vožnje.

Pročitajte i ovo Savez Sahre Wagenknecht Idu i na izbore za EP Ekstremna desnica u Njemačkoj dobila konkurenciju: ''Ovo je povijesni trenutak. Naš savez će temeljno promijeniti politički krajobraz ove zemlje''

Najveći broj prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola utvrđen je na splitsko-dalmatinskom području, koje je rekorder i po broju prekršaja prekomjerne brzine i nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Najviše prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje utvrđeno je na području zagrebačke policije. Policija je tijekom vikenda zaustavila i osam ponavljača najtežih prekršaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene