Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Prokrijumčarili više od 160 kilograma smrznutih bifteka iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 160 kilograma smrznutih bifteka namijenjenih crnom tržištu pronašla je jučer policija u jednoj kući na području Dugopolja.

Policija je provela kriminalističku istragu nad više osoba zbog osnovane sumnje da su počinile kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora. Policija je utvrdila da je 24-godišnjak od lipnja do kolovoza 2012. u Bosni i Hercegovini nabavljao meso koje je nakon toga 27-godišnjak, izbjegavajući carinski nadzor, prokrijumčario u Hrvatsku.

>>
Pala krijumčarska banda, veći broj uhićenih u Hrvatskoj i Sloveniji

Prokrijumčareno meso preuzimali su 62-godišnjak i 39-godišnjakinja zbog daljnje preprodaje na ilegalnom tržištu. U kući 39-godišnjakinje u Dugopolju policija je pronašla više od 160 kilograma mesa.

Tijekom kriminalističke istrage policija je utvrdila i kako su 24-godišnjak i 27-godišnjak nekoliko puta prokrijumčarili zasad nepoznatu količinu cigareta iz BiH. Svi prijavljeni dovedeni su uz kaznenu prijavu zbog izbjegavanja carinskog nadzora u Općinsko državno odvjetništvo u Sinju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći U kombiju hrvatskih registarskih oznaka bila su 22 državljana Turske Uhvaćeni kod Velike Kladuše Nevjerojatno: U kombi nagurao 22 migranta pa ih pokušao prevesti preko granice

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene