Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istražnom sucu Županijskoga suda u Osijeku privedeni su 25-godišnjak iz Bobote i 30-godišnjak iz Laslova, osumnjičeni za krijumčarenje droge.


Osumnjičena je još i nepoznata osoba iz Republike Srbije, te druge nepoznate osobe, pa će policija radi utvrđivanja njihova identiteta zatražiti provjere putem Interpola.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Pala sedmorica dilera: Šibenska policija kod njih pronašla drogu, oružje, elektrošokere, uređaj za prisluškivanje... Zagrebački Velesajam Ispred Velesajma ukradeno više tablica s automobila koji nisu registrirani u Zagrebu

Osumnjičeni 25-godišnjak iz Bobote je 2. ožujka, oko 21,40 sati, zaustavljen na graničnom prijelazu Erdutu zbog sumnje da je u "golfu", kojim je doputovao iz Republike Srbije, prevozi veću količinu droge. Pretragom vozila u ventilacijskom je otvoru i u vratima pronađeno 4 kilograma marihuane u 8 paketa.

Policija osnovano sumnja da se on radi krijumčarenje droga udružio s 30-godišnjakom iz Laslova i s još jednom, za sada nepoznatom, osobom iz Republike Srbije, te da su prije desetak dana iz Srbije u Hrvatsku prokrijumčarili 2 kilograma marihuane.

Dvojica osumnjičenika privedena su istražnom sucu, a osječkom odsjeku USKOK-a protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog zloporabe opojnih droga.