Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ravnateljica uprave poslovnih prostora u Odjelu za komunalni sustav riječke Gradske uprave Željka Marković pod istragom je zbog sumnje u primanje mita, objavili su danas mnogi mediji, no službene potvrde zasad nema.


Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec rekao je kako ništa ne zna o tom slučaju, ali je potvrdio da je riječ o predmetu u ovlasti USKOK-a u kojemu, pak, ništa nisu željeli komentirati.

Vezani članci Građani Slavonskog Broda prosvjeduju za čisti zrak 2018. - 3 Iako je karantena poboljšala situaciju, jedan je hrvatski grad treći najgori u Europi po kvaliteti zraka Policija i USKOK upali u GSKG - 1 VIDEO Velika akcija USKOK-a: Ispitan prvoosumnjičeni, odvjetnik poručuje - "On cijele dane radi, javlja se na sto poziva dnevno"

Kako se neslužbeno doznaje Željka Marković je odvedena na ispitivanje u policiju, a postala je predmet istražnih radnji slučajno - pošto se u akciji praćenja više državnih inspektora pojavila sumnja da je upletena u nezakonite radnje. Nagađa se da je osumnjičena zbog primanja mita. U gradu Rijeci nisu željeli komentirati slučaj, nego su najavili da će se o svemu očitovati priopćenjem.

Bivši gradonačelnik Slavko Linić za medije je izjavio kako smatra da je riječ o obračunu ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka i glavnog ravnatelja policije Olivera Grbića s njim te o nastavku podmetanja jer se u javnosti govori da je osumnjičena bila njegova bliska suradnica. (Hina)