Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog primanja mita

USKOK istražuje ravnateljicu iz riječke Gradske uprave?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljica uprave poslovnih prostora u Odjelu za komunalni sustav riječke Gradske uprave Željka Marković pod istragom je zbog sumnje u primanje mita, objavili su danas mnogi mediji, no službene potvrde zasad nema.

Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec rekao je kako ništa ne zna o tom slučaju, ali je potvrdio da je riječ o predmetu u ovlasti USKOK-a u kojemu, pak, ništa nisu željeli komentirati.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić uhićeno dvoje Objavljeni detalji nove istrage protiv Josipe Rimac: Kao mito tražila da ne plaća režije, opremili joj i kuću u Vodicama Ilustracija Određen istražni zatvor Uskok pokrenuo istragu protiv četvorice okrivljenika: Sumnjiči ih se za paljenje skupocjenog automobila

Kako se neslužbeno doznaje Željka Marković je odvedena na ispitivanje u policiju, a postala je predmet istražnih radnji slučajno - pošto se u akciji praćenja više državnih inspektora pojavila sumnja da je upletena u nezakonite radnje. Nagađa se da je osumnjičena zbog primanja mita. U gradu Rijeci nisu željeli komentirati slučaj, nego su najavili da će se o svemu očitovati priopćenjem.

Bivši gradonačelnik Slavko Linić za medije je izjavio kako smatra da je riječ o obračunu ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka i glavnog ravnatelja policije Olivera Grbića s njim te o nastavku podmetanja jer se u javnosti govori da je osumnjičena bila njegova bliska suradnica. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene