Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog sprječavanja bijega

Pritvor osumnjičenima za pokušaj ubojstva u središtu Rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskog suda u Rijeci danas je odredio 48-satni pritvor za Josipa Svetića, osumnjičena za pokušaj ubojstva u središtu Rijeke, te Boru Batinića, osumnjičena da mu je pomagao u bijegu.

Županijski sud u Rijeci izvijestio je da je Svetić pritvoren radi sprječavanja bijega, opasnosti od ponavljanja djela te utjecaja na svjedoke, a Batinić radi sprječavanja utjecaja na svjedoke. Svetić star 38 godina osumnjičen je da je osim pokušaja ubojstva počinio i kažnjiva djela zlouporabe droga.

>> Oružani obračun u Rijeci: Upucao ga u glavu i pobjegao

Po izvješću primorsko-goranske Policijske uprave  Svetić je 8. ožujka pokušao ubiti 32-godišnjeg Riječanina u Ulici Riva ispred ugostiteljskog objekta nakon svađe s njim. Nakon pucnjave, u kojoj su sudjelovala obojica a 32-godišnjak teško ozlijeđen, Svetić je pobjegao te je za njim tragala policija do ponedjeljka ujutro.

Pronađen je u iznajmljenu stanu u blizini bazenskog kompleksa na Kantridi s još dvojicom muškaraca. Nakon njihova uhićenja utvrđeno je da mu je jedan od njih, Boro Batinić, pomagao u bijegu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene