Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucali jedan u drugog

Oružani obračun u Rijeci: Upucao ga u glavu i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ulici Riva ispred disko bara Kameleon u Rijeci, noćas oko 3.30 došlo je do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba, dok je počinitelj ubojstva u pokušaju pobjegao.

Prema neslužbenim informacijama, nakon svađe došlo je do oružanog obračuna, vjerojatno pištoljima, između 38-godišnjaka i 32-godišnjaka, pri čemu je mlađi muškarac zadobio tjelesne ozljede. Neslužbeno se doznaje da je, u trenucima dok su oba muškarca jedan prema drugome ispalili nekoliko hitaca, jedan metak 32-godišnjaka pogodio u glavu i prozročio prostrijelnu ranu u predjelu oka. Muškarac je prevezen u bolnicu gdje su mu liječnici sanirali ozljedu te nije u životnoj opasnosti. Za počiniteljem se traga.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

Policija je na mjestu događaja pronašla tragove pucanja, a pronađen je i pištolj za koji je utvrđeno da ga je jedan od sudionika incidenta ilegalno posjedovao.U pucnjavi je oštećeno jedno parkirano vozilo. Policija je, u suradnji s Državnim odvjetništvom, kvalificirala noćašnji događaj kao kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a nakon pronalaska počinitelja, provest će se kriminalistička obrada, naveli su iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene