Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istarska policija intenzivno traga za počiniteljem sinoćnje krađe u marketu "Tutti" u Puli, izvijestila je danas istarska policija.Pljačka je počinjena sinoć oko 19 sati kada je zasad nepoznati razbojnik ušao u tu trgovinu te uz prijetnju pištoljem ukrao nekoliko tisuća kuna.


U trenutku razbojstva u marketu je bila 37-godišnja prodavačica kojoj je pljačkaš prišao i držeći pištolj u ruci zatražio da mu preda novac.

Vezani članci Bolnica u Puli Zamjenik ravnateljice pulske bolnice: "Javilo nam se puno građana sa željom da pomognu, ali nismo znali da će uzimanje volontera biti zakonski toliko teško" Pula - 3 Nekad grad brodogradnje, no u njemu se danas nižu novi projekti. Postaju mjesto koje broji više onih koji su se uselili, nego iselili: "Totalno sam oduševljena"

Ona je otvorila blagajnu iz koje je razbojnik uzeo nekoliko tisuća kuna i pobjegao u nepoznatom smjeru. Prilikom krađe na glavi je imao vunenu kapu te šal preko usta i nosa, a prodavačica tom prigodom nije ozlijeđena. Istraga je u tijeku.