Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na području Crikvenice

Naplatili vozaču kaznu pa je pospremili u džep: Dvojica policajaca dobila otkaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv dvojice policijskih službenika za koje se sumnja da su zlorabili položaj i ovlasti te da su novac od kazne za prometni prekšaj na crikveničkom području zadržali za sebe, izvijestili su u petak iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Protiv dvojice osumnjičenika, 41-godišnjaka i 48-godišnjaka, podnijeta je kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) te su predani pritvorskom nadzorniku. Obojica policijskih službenika udaljeni su iz službe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pet okrivljenika USKOK podigao optužnicu protiv policajaca: Otvorili vatru pa lažirali izvješće Ilustracija Prava radnika Muškarac 28 godina radio prekovremeno i za to nije bio plaćen, a onda je zbog bolesti dobio otkaz

Sumnja se da su kao policijski službenici tijekom obavljanja poslova nadzora i upravljanja prometa na cestama u studenom prošle godine na crikveničkom području zaustavili osobno vozilo, čiji je vozač prekoračio dozvoljenu brzinu kretanja.

Vozaču su na mjestu počinjenja prekršaja naplatili polovicu izrečene novčane kazne, odnosno 500 kuna, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su novac zadržali za sebe te da vozaču nisu izdali odgovarajuću potvrdu, niti prekršaj evidentirali u propisanim evidencijama, naveli su iz policije. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene