Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhitili ju

Lažne bolesti, sahrane, teška situacija u obitelji: Prevarantica od dvojice muškaraca izvukla gotovo pola milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena (31) s područja Sisačko-moslavačke županije od 76-godišnjaka je izvukla više od 400.000 kuna, a 55-godišnjak joj je dao 77.000 kuna.

Dubrovačka policija u srijedu je zbog prijevare kazneno prijavila 32-godišnjakinju, koju je uhitila i osumnjičila da je hineći tešku obiteljsku situaciju prevarila dvojicu muškaraca za gotovo pola milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Airsoft puška Uhićen je Drama na sjeveru Hrvatske: Muškarac s puškom noću hodao ulicama i repetirao oružje upereno prema policajcima Ilustracija Izgledalo je stvarno Zbog jednog videopoziva tvrtka ostala bez gotovo 24 milijuna eura: Zaposlenik mislio da razgovara s direktorom, a onda je saznao što se dogodilo

Prevaranticu s područja Sisačko-moslavačke županije policiji je prijavio 76-godišnjak, od kojega je ona u proteklih godinu dana više puta prosjačenjem izvukla više od 400.000 kuna za navodno liječenje teških bolesti od kojih boluje, sahranu bliskih članova obitelji i novčanu pomoć zbog teške obiteljske situacije.

Pored njega, krajem srpnja prijavio ju je i 55-godišnjak koji joj je, želeći joj pomoći, u više navrata tijekom proteklih pet godina dao 77.000 kuna.

Osumnjičena 32-godišnjakinja uhićena je u utorak na Graničnom prijelazu Zaton Doli te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, dovedena pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene