Novac, ilustracija
Novac, ilustracija Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Žena (31) s područja Sisačko-moslavačke županije od 76-godišnjaka je izvukla više od 400.000 kuna, a 55-godišnjak joj je dao 77.000 kuna.


Dubrovačka policija u srijedu je zbog prijevare kazneno prijavila 32-godišnjakinju, koju je uhitila i osumnjičila da je hineći tešku obiteljsku situaciju prevarila dvojicu muškaraca za gotovo pola milijuna kuna.

Vezani članci Privođenje osumnjičenih za stečajne malverzacije Policija objavila detalje: Kako se stečajni sudac s uigranom ekipom okoristio za 30 milijuna kuna Predsjednik SAD-a Donald Trump Policija na državnoj granici uhitila ženu za koju sumnja da je Trumpu poslala otrov, sa sobom imala vatreno oružje

Prevaranticu s područja Sisačko-moslavačke županije policiji je prijavio 76-godišnjak, od kojega je ona u proteklih godinu dana više puta prosjačenjem izvukla više od 400.000 kuna za navodno liječenje teških bolesti od kojih boluje, sahranu bliskih članova obitelji i novčanu pomoć zbog teške obiteljske situacije.

Pored njega, krajem srpnja prijavio ju je i 55-godišnjak koji joj je, želeći joj pomoći, u više navrata tijekom proteklih pet godina dao 77.000 kuna.

Osumnjičena 32-godišnjakinja uhićena je u utorak na Graničnom prijelazu Zaton Doli te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, dovedena pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.