Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRUTALNI NAPAD

I nije mu prvi put: Pretukao 78-godišnju majku jer nije bio zadovoljan ručkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već po tko zna koji put, jedan je 40-godišnjak iz Gospića pretukao svoju 78-godišnju majku. U petak je nasrtaj na bespomoćnu ženu bio toliko snažan da je s teškim tjelesnim ozljedama završila u bolnici.

Policijski službenici PU ličko-senjske izvijestili su da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom s područja grada Gospića, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo - teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Sumnjiči ga se da je u petak, 15. prosinca u obiteljskoj kući fizički napao 78-godišnjakinju, te joj nanio teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću. On je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Neslužbeno se doznaje da je u pitanju obiteljski nasilnik koji je nasrnuo na majku, navodno nezadovoljan ručkom, piše Lika online. Dapače, ovo navodno nije prvi puta da je na nju digao ruku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene