Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dim u centru grada

Gorio osječki pothodnik, nema ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros u 10,37 sati Javna vatarogasna postrojba grada Osijeka zaprimila je dojavu od policije da iz pothodnika iz središta grada izlazi gusti dim.

'Vatra je buknula u jednoj od trgovina u pothodniku ispod središnjeg Trga Ante Staračevića u Osijeku', potvrdila je Edita Roterbauer, glasnogovornica PU osječko-baranjske. Iz javne vatrogasne postrojbe rečeno nam je da su na mjesto požara poslana tri vatrogasna vozila kojim su u pomoć stigla i tri vozila DVD-a. Vatra je ugašena, a vatrogasci su još uvijek na mjestu događaja. 'Po prvim saznanjima, do požara je došlo na stroju u obućarskoj radnji, ali je ostao u okvirima toga poslovnoga prostora i brzo je stavljen pod nadzor.

Pročitajte i ovo Požar u BiH Užas u susjedstvu VIDEO Buktinja oštetila poslovnu zgradu, proširila se i na hotel: Svi gosti morali pobjeći Meteorolog Nove TV Nikola Vikić - Topić o vremenu u Osijeku Ekološka katastrofa Hoće li u Osijeku pasti kiša ili će se vjetar smiriti? Meteorolog donosi prognozu

Veliki je problem bio dim, ispunio je prostor pothodnika, koji se prostire ispod cijelog središnjeg Trga, i krenuo je prema gornjim katovima obližnje robne kuće', rekao je Boris Banjan, zapovjednik osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe. Ljudi su na vrijeme napustili pothodnik, a tijekom gašenja sve prostorije su pregledane i u njima nije bilo nikoga, izvijestio je Banjan. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene