Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključeni i ronioci

Pronađeno tijelo dječaka (9) koji je pao u Cetinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak se igrao kraj Cetine u Trilju i pao u nju. Tražili su ga i ronioci.

Devetogodišnji dječak upao je poslijepodne u rijeku Cetinu u Trilju i za njim se tragalo od 17 sati, potvrdio je Operativno komunikacijski centar splitsko-dalmatinske Policijske uprave. Beživotno dječakovo tijelo pronađeno je oko 20 sati. 'Djeca su preskočila ogradu i igrala se na nasipu, jedno dijete je skliznulo u rijeku i nažalost utopilo se. Nemam detaljne informacije, ali s obzirom na godišnje doba, hladnu rijeku, vjerojatno je to uzrok i da je znalo plivati...nije to rijeka, to je kanal', izjavio je Anđelko Drnas iz Hrvatskih voda.

Pročitajte i ovo Napad morskog psa More puno krvi VIDEO Stravičan napad velike bijele psine: Silovito krenuo prema roniocima, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano Ilustracija zaštićene vrste Pao uhodani biznis krijumčara: Vadili trpove, ježince i prstace i ilegalno ih prodavali po restoranima

Dječak se igrao pokraj Cetine kad je u jednom trenutku iz još neutvrđenih razloga pao u rijeku. Različiti mediji prenose da je s njim bilo još nekoliko prijatelja. Oni su kod triljske Vodoprivrede preskočili zaštitnu ogradu. Prijatelji su vidjeli kad je upao u hladnu vodu. Obavijestili su starije, koji su pozvali policiju.

Tražili su ga vatrogasci i djelatnici specijalne policije.  'U potragu za dječakom uključeni su i ronioci', kazala je policijska glasnogovornica Marina Kraljević-Gudelj.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene