Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potjera za 'Porscheom' okončana, vozač u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon višesatne potrage policija je u šumi pokraj Bogdanovca u Međimurju pronašla crni 'porsche' čiji se vozač dao u bijeg nakon što ga je policijska ophodnja jutros zatekla u nezakonitom prelasku državne granice kod Štrigove. Vozač je u bijegu mimoilazeći se udario policijsko vozilo.

Međimurski policajci jutros su u nezakonitom prelasku granice zatekli crni 'porsche' čiji je vozač, uočivši policijsko vozilo, naglo povećao brzinu, djelomično sišao s kolnika i mimoilazeći se retrovizorom udario u policijsko vozilo. 

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog

Zatim se velikom brzinom dao u bijeg u unutrašnjost hrvatskog teritorija, a međimurska policija, u suradnji s MUP-om, krenula je u potjeru, navodi se u priopćenju PU međimurske.

Blokirane su bile sve međimurske važnije prometnice, a bio je angažiran i helikopter MUP-a.

Nakon dojave građana automobil je pronađen u šumi nedaleko od Bogdanovca u gornjem dijelu Međimurja, dok se još uvijek traga za nepoznatim vozačem.

Policijskim izvidima utvrđeno je kako su austrijske registarske pločice na vozilu SV-256 AG ukradene na području Slovenije te da ne pripadaju pronađenom 'porscheu' modela 'cayman'. Operativnim radom na terenu policija je utvrdila da je i vozilo ukradeno na području Slovenije.

Međimurska policija, u suradnji sa slovenskom, radi na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene