Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Betonski stup obojen u crvenu, bijelu i plavu boju s ćirilićnim natpisom 'RS Krajina' nepoznata je osoba ukopala uz državnu cestu Vinkovci-Vukovar, na dijelu između Nuštra i Bršadina, izvijestila je danas vukovarsko-srijemska policija.


Po riječima glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Krunoslava Žgele, stup je visok oko 180 centimetara a da je postavljen uz cestu policiji je jutros oko 9 sati prijavio vozač osobnog automobila, koji je onuda putovao.

Vezani članci Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) U vatrenom klinču: Golišava manekenka skinula se u toples pa se bacila na prvo što je vidjela! Dao otkaz pa shvatio da mu tvrtka godinama nije uplaćivala u mirovinsko (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dao otkaz pa otkrio da mu tvrtka godinama nije uplaćivala u mirovinski fond

Žgela je također kazao kako je vidljivo da je stup svježe ukopan u zemlju.Protiv nepoznatog počinitelja policija će podnijeti kaznenu prijavu nadležnome državnom odvjetništvu a osječkom 'Cestingu' naloženo je da stup ukloni.