Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ga ozlijedio

Poreč: Gliserom prešao preko njemačkog turista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj pomorskoj nesreći koja se jučer predvečer, oko 18 sati, dogodila u akvatoriju Funtane, između Poreča i Vrsara teško je ozlijeđen 35-godišnji njemački državljanin.

Na 35-godišnjaka je naletio gliser kojim je upravljao hrvatski državljanin, koji je iz još neutvrđenih razloga prešao preko njemačkog turista, koji je nakon toga hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa"

>> Trogir: Njemica teško ozlijedila nogu pri padu s broda

Izvide o nesreći prema nalogu Državnog odvjetništva, vodi porečka Lučka kapetanija, a više informacija bit će u javnost iznijete nakon okončanja očevida. Neslužbeno se doznaje kako je gliser plovio pod hrvatskom i njemačkom zastavom. Vozač glisera je zadržan na ispitivanju u Poreču. (HIna)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene