Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitno operirana

Trogir: Njemica teško ozlijedila nogu pri padu s broda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške ozljede potkoljenice zadobila je njemačka državljanka A.H. (40) prilikom pada s krmenog dijela šest metarske brodice u Sevidu kod Trogira, priopćeno je danas iz Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nesreća se dogodila sinoć oko 19,30 sati na brodici koja plovi pod njemačkom zastavom, a kojom je upravljao vlasnik i otac unesrećene, P.G. . Kako se navodi u priopćenju, A.H. je prilikom priveza na plutaču u jednom trenutku pala s krmenog dijela broda te joj je propeler motora nanio teške ozljede lijeve noge.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Srušio se most u Baltimoreu - 6 Sve se istražuje Nema nade za pronalazak preživjelih nakon stravične nesreće: Iz potopljenog automobila izvučena dva tijela

>> Šolta: Skakala s broda i teško se ozlijedila

Unesrećena njemačka turistica je odmah prevezena na hitni kirurški odjel KBC Firule u Splitu gdje je operirana. Lučka kapetanija Split provodi istragu radi utvrđivanja okolnosti pomorske nesreće. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene