Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA GA POKUŠALA ZAUSTAVITI

Bježao policiji pa probio rampu na naplatnoj postaji autoceste i ubrzo sletio u provaliju. Jedna osoba je poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna osoba je poginula, a više je ozlijeđeno nakon policijske potjere - prvo na autocesti A6, a zatim na državnoj cesti D3. Policija traga za vozačem.

U ponedjeljak oko 13:10 sati policija je zaprimila dojavu djelatnika Hitne medicinske pomoći o prometnoj nesreći na državnoj cesti D3, na dionici između Kraljevog Jarka i Rogoznog.

Dolaskom na mjesto događaja policajci su zatekli automobil u kojem se nalazila jedna smrtno stradala osoba te nekoliko ozlijeđenih. Prema dosad utvrđenim informacijama - do slijetanja u provaliju dubine 20-ak metara došlo je zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika.

Radi se automobilu stranih registracijskih oznaka. Vozilo su oko 12:20 sati na autocesti A6 pokušali zaustaviti policijski službenici tijekom pojačanog postupanja sprječavanja nezakonitih migracija, ali se vozač nije zaustavio na policijske znakove, a zatim niti na naplatnoj postaji Delnice-Lučice. Vozilo je probilo spuštenu rampu i udaljilo se velikom brzinom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška prometna nesreća Još jedna tragedija kod Đakova: U sudaru poginulo dvoje ljudi, nekoliko ozlijeđenih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu bili vezani Prometna nesreća kraj Siska, suvozač teško ozlijeđen nakon što se pijani vozač zabio u auto ispred sebe

Nakon što je vozač pobjegao, vozilo je po dojavi djelatnika Hitne medicinske pomoći uočeno na udaljenosti 15-ak kilometara od naplatne postaje. Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnika pomoć.

U tijeku je očevid, a policija traga za osobom koja se "najvjerojatnije u svojstvu vozača nalazila u vozilu".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene