Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu bili vezani

Prometna nesreća kraj Siska, suvozač teško ozlijeđen nakon što se pijani vozač zabio u auto ispred sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu kod Novog Sela Palanječkog nedaleko Siska dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je 38-godišnji austrijski državljanin zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

U teškoj prometnoj nesreći kod Novog Sela Palanječkog kod Siska teško je stradao 38-godišnji austrijski državljanin.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Do nesreće je došlo kada se 32-godišnji vozač, također Austrijanac, osobnim vozilom, pod utjecajem alkohola od 2.07 promila, dok se u vozilu kao putnik nalazio 38-godišnjak, zabio u drugi automobil.

Vozač je uslijed nedržanja razmaka udario u osobno vozilo sisačke registracije koje se kretalo ispred njega.

Zbog zadobivenih ozljeda 38-godišnjem putniku, liječnička pomoć je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život. Kako javlja Policijska uprava sisačko-moslavačka u ovoj prometnoj nesreći ni vozač ni suvozač nisu koristili sigurnosni pojas.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu vozač je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene