Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bili su u krvnom srodstvu

Policija riješila ubojstvo u centru Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica je sa žrtvom bio u krvom srodstvu.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanjem povodom sumnjive smrti 62-godišnjaka čije je tijelo pronađeno 20. prosinca u stanu u Preradovićevoj ulici u centru Zagreba.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

>> Zagreb: U stanu pronađeno tijelo muškarca, policija sumnja na ubojstvo

Ustanovljeno je kako je 28-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstva na štetu 62-godišnjaka s kojim je u krvnom srodstvu. Oni su u noći s 19. na 20. prosinca 2012. došli u verbalni sukob, uslijed kojeg je 28-godišnjak tjelesno napao 62-godišnjaka te mu zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, od kojih je ozljeda 62-godišnjak preminuo u stanu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je doveden pritvorskom nadzorniku, a Županijskom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene