Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čak 3,41 promila

Policija otkrila detalje sinoćnje prometne nesreće: Pijani vozač najprije je pomeo prometni znak, a potom i dva automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je otkrila detalje prometne nesreće koja se dogodila na Aleji grada Bologne u petak navečer.

Tešku nesreću koja se u petak navečer dogodila na Aleji grada Bologne skrivio je pijani 42-godišnjak koji se svojim Peugeotom 307 zabio u prometni znak. 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Nesreća se dogodila u 20:55 sati, a pijani vozač (izmjereno mu je čak 3,41 g/kg) je, nakon što je pomeo prometni znak nedaleko od raskrižja s Ulicom Velimira Škorpika, nastavio u smjeru istoka, prešao u suprotni smjer te udario u BMW kojim je upravljao 39-godišnjak. I vozač BMW-a je bio pod utjecajem alkohola, no daleko manje od vozača Peugota (0.15 g/kg). 

Nakon tog sudara na Peugeot je naletio i treći automobil, Hyundai ix35 kojim je upravljao 31-godišnjak, a koji se kretao desnom trakom južnog kolnika Aleje grada Bologne u smjeru zapada.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 43-godišnji putnik iz peugeota 307 kojem je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Dok su 39-godišnji vozač BMW-a i 31-godišnji vozač hyundaia lakše ozlijeđeni, te im je liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh.

Vozaču peugeota, 42-godišnjaku pod utjecajem alkohola (3,41 g/kg) privremeno je oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati, te je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstava, nakon čega će se provesti kriminalističko istraživanje, objavila je zagrebačka policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene