Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POČINITELJI SU UHIĆENI

Detalji stravičnog ubojstva u Varaždinu: Iste večeri policija je razgovarala s profesorom, a u udruzi im nisu otvarali vrata pa su policajci otišli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila detalje ubojstva 35-godišnjeg profesora u Varaždinu. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem otkriveni su novi detalji, između ostalog i da je na spomenutu adresu u nekoliko navrata policija dolazila zbog prijava o kršenju epidemioloških mjera.

Policija je u subotu, 29. svibnja, dobila dojavu da u Varaždinu leži ozlijeđeni muškarac bez svijesti. Na mjestu događaja utvrđeno je da je riječ o 35-godišnjaku, koji je zbog teških ozljeda prevezen u varaždinsku bolnicu u kojoj je u nedjelju preminuo.

Iz policije su izvijestili da su dobili dvije anonimne prijave građana da se u prostoru jedne udruge krše epidemiološke mjere. Policijski su službenici došli na mjesto događaja, ali nitko u udruzi nije otvarao vrata iako je iz prostorije dopirala glasna glazba.

Pročitajte i ovo Tomo Medved (Foto: Dnevnik.hr) proslava u više gradova Medved odgovorio Milanoviću: "Središnja proslava Oluje i dalje će biti u Kninu. Netko stalno traži motiv za otvaranje određenih rasprava"

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević Otkrio detalje iz djetinjstva Tko je Bojan Ivošević? Trpio nasilje u djetinjstvu jer mu je otac Srbin, a kampanju mu je obilježio antisemitski komentar

''Prilikom tog postupanja, na prostoru ispred udruge nalazio se i muškarac, za kojeg su provjerili identitet i utvrdili da se radi o oštećenom 35-godišnjaku, a koji je policajcima dao informacije da se u unutrašnjosti objekta krše epidemiološke mjere. Iste prilike nije izjavljivao da se prethodno nalazio u objektu, niti da bi se ranije sukobio sa nekim, dok vidljivih ozljeda nije imao'', priopćili su iz PU varaždinske.

Zatim su službenici napustili adresu zbog drugih obaveza, dok je 35-godišnji profesor ostao na adresi. Zatim je istoga dana, 29. svibnja, u šest sati ujutro policija dobila navedenu dojavu da u ulici Graberje leži ozlijeđena muška osoba bez svijesti te je utvrđeno da se radi o navedenom 35-godišnjaku. '' Na mjesto događaja izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su mu pružili hitnu medicinsku pomoć, nakon čega je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na daljnjem liječenju'', napisali su u izvješću.

Kriminalističkim istraživanjem, koje je još u tijeku, identificirani su i uhićeni počinitelji te su njihovi domovi pretraženi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Otvaramo novo poglavlje'' Tomaševićeva poruka zaposlenicima gradskih tijela: ''Vjerujem da dijelimo zajedničku želju stvaranja pravednog grada u kojem su svi građani jednaki'

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac Dječak pretučen zbog maske Pupovac o napadu iz mržnje u Vukovaru: "Ovo je alarmantan čin netolerancije, agresivnosti i nepoštivanja razlika"

Iz policije navode i da su od veljače 2020. godine do 29. svibnja 2021. godine na spomenutoj adresi u pet navrata dobivali dojave o kršenju epidemioloških mjera te su u dva slučaja utvrđeni prekršaji i izdani prekršajni nalozi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene