Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatražen istražni zatvor

Objavljeni stravični detalji ubojstva profesora u Varaždinu: Udarali su ga palicom, rukama i nogama pa tijelo prekrili kartonom, uništili mobitel i pobjegli

24-godišnja žena i tri muškarca u dobi od 20, 25 i 29 godina ispitani su u državnom odvjetništvu. Protiv njih je zatražen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana dok se ispitaju svjedoci.

Iz Operativno komunikacijskog centra PU Varaždinske doznajemo da su 24-godišnja žena i tri muškarca u dobi od 20, 25 i 29 godina iz pritvora prepraćeni u državno odvjetništvo gdje su ispitani u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš iz policije je doznao da su se sukobljeni znali od ranije te da u pitanju nije ljubavna povezanost ni profesionalna dužnost profesora već bi motiv mogla biti svađa oko nepoštivanja epidemioloških mjera u prostorijama udruge u kojima su mladi bili okupljeni.

Državno odvjetništvo objavilo detalje

Državno odvjetništvo objavilo je detalje premlaćivanja 35-godišnjaka. Kako navode, osumnjičeni 29-godišnjak je u subotu oko 4:00 sata, na ulici ispred prostorija jedne udruge u Varaždinu, 35-godišnjeg muškarca udario više puta drvenom palicom u glavu te ga oborio na tlo.

Potom su svi osumnjičenici nastavili udarati rukama i nogama 35-godišnjaka u glavu, nakon čega su pobjegli, a njegovo tijelo prekrili kartonskom ambalažom i uništili njegov mobitel. 35-godišnjak je zadobio teške ozljede glave od kojih je preminuo u nedjelju.

Osumnjičena 24-godišnjakinja je u svojem stanu u Varaždinu neovlašteno držala improvizirani pištolj i 293 komada streljiva raznog kalibra.

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je od suca istrage određivanje istražnog zatvora u trajanju od 30 dana za svo četvero zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i ponavljanja kaznenih djela.

Ležao bez svijesti

Naime, policija je u subotu rano ujutro primila dojavu građanina da u Varaždinu, u Graberju, leži ozlijeđeni muškarac bez svijesti. Na mjestu događaja utvrđeno je da je riječ o 35-godišnjaku.

On je zbog teških ozljeda prevezen u Opću bolnicu Varaždin, gdje je zadržan na liječenju, ali je u nedjelju navečer umro.

Iz Gospodarske škole Varaždin potvrđeno je kako se radi o 35-godišnjem profesoru engleskog jezika.

Uzrok napada za sada nije poznat javnosti, a iz policije je priopćeno da su vrlo brzo nakon događaja identificirane četiri osobe koje se dovode u vezu s ovim ubojstvom - 24-godišnja žena i tri muškarca u dobi od 20, 25 i 29 godina. Sve četiri osobe pritvorene su.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene