Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen im istražni zatvor

Novi detalji strave kod Iloka: Dvojica sinova zatukla majku u dvorištu obiteljske kuće, udarali je po glavi i tijelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno odvjetništvo objavilo je detalje ubojstva u Šarengradu. 56-godišnju ženu zatukla su dvojica sinova.

U četvrtak 29. travnja oko 19 sati u Šarengradu, u Ulici žrtava Domovinskog rata, na terasi obiteljske kuće ubijena je 56-godišnjakinja.

Pročitajte i ovo James Crumbley, otac školskog ubojice, osuđen za ubojstvo - 7 Masakr u Michiganu Povijesna presuda: Otac dječaka koji je počinio pokolj u školi osuđen za ubojstvo Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama

Osumnjičeni 27-godišnjak i 34-godišnjak u dvorištu obiteljske kuće pričekali su majku nakon što su je verbalno i fizički zlostavljali, priopćilo je Državno odvjetništvo.

Kada je ona ušla u dvorište, nakon prepirke udarili su je u više navrata u predjelu glave i tijela. Majka je ubrzo preminula uslijed nanesenih joj višestrukih ozljeda glave.

Sucu istrage Županijskog suda u Vukovaru podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv obojice zbog opasnosti od ometanja istrage i ponovnog počinjenja istovrsnog ili sličnog kaznenog djela te zbog neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo čije su okolnosti počinjenja posebno teške.

Sudac istrage prihvatio je navedeni prijedlog i odredio obojici osumnjičenika istražni zatvor po predloženim osnovama.

Policija je ranije javila da su 27-godišnjak i 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada, osumnjičeni za ubojstvo 56-godišnjakinje. Obojica su, nakon što su počinili teško ubojstvo, pobjegli s mjesta događaja.

Policija ih je pronašla i privela u policijsku postaju, a pronađeni su i predmeti povezani s ubojstvom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene