Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji

Policijsko vozilo - 2
Policijsko vozilo - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su o ubojstvu u naselju Šarengrad.

Na terasi obiteljske kuće u naselju Šarengrad u četvrtak oko 19 sati 27-godišnjak je metalnim predmetnom usmrtio 56-godišnju ženu. Odmah je intervenirala hitna medicinska pomoć, no liječnik je utvrdio smrt 56-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo James Crumbley, otac školskog ubojice, osuđen za ubojstvo - 7 Masakr u Michiganu Povijesna presuda: Otac dječaka koji je počinio pokolj u školi osuđen za ubojstvo Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Kako doznajemo, sin je ubio majku, a nakon počinjenog zločina pobjegao. Prve informacije govorile su da je pronađen u obližnjem kafiću, no iz policije su nam kazali da je pronađen na drugom kraju naselja, u smjeru susjednog naselja Bapska. Odmah je priznao što je učinio te je priveden u nadležnu policijsku postaju.

U kući u kojoj je se zločin dogodio majka i sin zajedno su živjeli. Doznajemo i da je otprije poznat policiji, uglavnom po narušavanju reda i mira, a bio je i nasilan. 

Majku je navodno tukao pajserom. 

Na mjestu događaja se provodi očevid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene