Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija na badnjak

Policija objavila što je prethodilo smrti muškarca u njihovoj postaji. Otkriveno tko je čovjek tužne sudbine

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Provjereno
U Splitu je u petak u službenim prostorijama policije preminuo muškarac. Policajci su ga priveli zbog narušavanja javnog reda i mira. Očevidom nije utvrđena nasilna smrt.

Na Badnjak je u policijskoj postaji u Splitu preminuo muškarac.

"Sinoć, pola sata prije ponoći u sobi za zadržavanje u II. Policijskoj postaji u Splitu preminuo je 52-godišnji muškarac prema kojem su policijski službenici postupali zbog narušavanja javnog reda i mira.
Prije privođenja u policiju odveden je u bolnicu radi pregleda, te kada nije zadržan na liječenju doveden je u službene prostorije za zadržavanje radi otrježnjenja zbog stanja alkoholiziranosti i potom provođenja istraživanja.

Policijski službenici su pratili 52-godišnjaka u prostoriji za zadržavanje i uočili da u jednom trenutku nije kontaktan te je pozvana ekipa HMP koja je utvrdila njegovu smrt bez tragova ozljeđivanja. O događaju je obaviještena zamjenica ŽDO-a te je naložen očevid i medicinska obdukcija te je tijelo prevezeno na Odjel patologije. Očevidom nije utvrđena nasilna smrt", priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Američka policija (Foto: Arhiva/AFP) zalutao metak Strašna tragedija: Policajac ubio djevojčicu dok je u kabini isprobavala haljinu za rođendan

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, ilustracija prometna nesreća Nije stala na znak "STOP", poginula na mjestu: Vozačica kod Popovače uzela prednost autobusu i udarila u bunar

Kako doznaje Dalmatinski portal - radi se o najpoznatijem splitskom beskućniku Draganu Jeremiću. Njega su priveli oko devet ujutro isred jedne trgovine. Nije se htio liječiti, a zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene