Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prometna nesreća

Nije stala na znak "STOP", poginula na mjestu: Vozačica kod Popovače uzela prednost autobusu i udarila u bunar

Prometna nesreća, ilustracija
Prometna nesreća, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
PU sisačko-moslavačka izvijestila je o prometnoj nesreći sa smrtnim slučajem. Naime, nesreću je izazvala 61-godišnjakinja jer se nije zaustavila na znak "STOP"... Od posljedica je poginula na mjestu nesreće.

U petak, 24. prosinca oko 14:55 sati u mjestu Gornja Gračenica na području Popovače, na raskrižju Zagrebačke i Gračanske ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Nesreću je izazvala 61-godišnjakinja koja je upravljala osobnim vozilom kutinskih registracija.

Ona se dolaskom do raskrižja nije zaustavila na znak "STOP", te je oduzela prednost autobusu, uslijed čega je došlo do udara autobusa u vozilo. Od siline udara vozilo je odbačeno van kolnika gdje je udarilo u betonski dio bunara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROMETNA NESREĆA Sudar tri automobila i kamiona na autocesti kod Svete Helene: Ima i ozlijeđenih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije bio vezan Teška nesreća kod Benkovca: 27-godišnjak izgubio kontrolu nad autom i zabio se u stup, na mjestu je preminuo

Na mjestu događaja smrtno je stradala 61-godišnjakinja, a tijelo je prevezeno u bolnicu u Popovači gdje će se obaviti obdukcija. Obavljen je očevid, a policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene